Sisäsiivoukset

Ikkunoiden pesu, ylläpito- ja suursiivoukset, lattioiden vahaukset

Sisäsiivouksella tarkoitetaan talon/rakennuksen seinien sisäpuolella tapahtuvaa siivousta. Sisäsiivouksesta laskutetaan lähimmän vartin tarkkuudella. Siivouspalvelut myös yrityksille!

Ikkunoiden pesu

Ennen ikkunoiden pesun tilaamista kannattaa laskea ikkunoiden pintojen määrä ja mihin suuntaan ikkunat avautuvat. Ikkunoiden sijainti (esimerkiksi kaksikerroksinen talo, jossa on kattoon asti avoin olohuone) ja sälekaihtimet voivat mahdollisesti vaikuttaa hintaan.

Ylläpitosiivoukset

Ylläpitosiivouksiin lasketaan tasaisin väliajoin toistuva siivous. Normaaliin ylläpitosiivoukseen kuuluu yleisesti pölyn- ja tahrojen poisto, imurointi ja lattioiden ja vessan pesu. Yleisesti ottaen irtaimiston järjestely tai tuulettaminen ei sisälly ylläpitosiivoukseen, joten tilausta tehdessä on siitä hyvä mainita erikseen, koska räätälöimme siivouksen asiakkaan tarpeiden mukaan. Varausta suunnitellessa kannattaa kartoittaa sen kertaiset tarpeet, jotta asiakkaalle voidaan varata riittävästi aikaa kyseiselle käynnille.

Suursiivoukset

Suursiivoukseen kuuluu yleisesti ylläpitosiivousta laajemmin tehtävä siivous, esimerkiksi petivaatteiden, mattojen ja seinävaatteiden tuuletus. Suursiivous räätälöidään asiakkaan sen hetkisen tarpeen mukaan. Suursiivous voidaan jakaa useammallekin käyntikerralle.

Lattioiden vahaukset

Lattioiden vahauksia voidaan tehdä käsin taikka koneella. Käsin tehtävä työ on 37€ /h ja koneella tehtävä työ on 53,50 €/h. Koneen käyttö riippuu kohteen pinta-alasta, lattiamateriaalista ja koneen käyttömahdollisuuksista.

Yrityssiivoukset

Siivoamme yrityksille liiketiloja ja varastoja.

Scroll to Top